Κτίριο Α

Background

κτιριο α

Deluxe Δωμάτια

18-20 τ.μ.
Εως 2 φιλοξενούμενοι

Bρίσκονται στο ισόγειο και στον 1ο όροφο του Κεντρικού Κτιρίου και διαθέτουν κλασική διακόσμηση. Τα περισσότερα έχουν πολυτελή μαρμάρινα μπάνια. Μπορείτε να επιλέξετε εκείνα που έχουν πρόσβαση στο αίθριο, ή αυτά με τα παράθυρα που βλέπουν στη θάλασσα. Διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι/ή δύο μονά. Είναι ιδανικά για όσους ταξιδεύουν για διακοπές, ή για επαγγελματικούς λόγους.

κτιριο A

Deluxe Δωμάτια με θέα στη θάλασσα

20-25 τ.μ.
Εως 2 φιλοξενούμενοι

Τα μπαλκόνια τους χαρίζουν πανοραμική θέα στη θάλασσα και τα Βαπόρια. Διαθέτουν περίτεχνες οροφές και διακόσμηση που συνδυάζει το κλασικό με το μινιμαλιστικό ύφος. Ορισμένα από αυτά τα δωμάτια διαθέτουν εντυπωσιακά μαρμάρινα μπάνια. Βρίσκονται στον 1ο και στον 2ο όροφο του Κεντρικού Κτιρίου.

Background
Background

κτιριο A

Τρίκλινο Deluxe Δωμάτιο

18-20 τ.μ.
Εως 3 φιλοξενούμενοι

Κομψό και ευρύχωρο δωμάτιο στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου. Διαθέτει άνετο διπλό κρεβάτι και καναπέ. Έχει όμορφη διακόσμηση και διακοσμημένη οροφή. Είναι ιδανικό για ζευγάρια, ή οικογένειες με παιδί.

κτιριο A

Premium Δωμάτια με θέα στη θάλασσα

20-25 τ.μ.
Εως 3 φιλοξενούμενοι

Τα πολυτελή αυτά δωμάτια με τα μπαλκόνια βρίσκονται στον 1ο ή τον 2ο όροφο του Κυρίως Κτιρίου. Ορισμένα από αυτά έχουν εντυπωσιακά μαρμάρινα μπάνια. Διαθέτουν κλασική διακόσμηση και είναι ιδανικά για ζευγάρια, ή οικογένειες με παιδί. Τα μπαλκόνια προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Βαπόρια.

Background
Background

κτιριο A

Junior Σουίτα με θέα στη θάλασσα

40 τ.μ.
Εως 2 φιλοξενούμενοι

Πολυτελής, με ρομαντικό ύφος. Το μαρμάρινο μπάνιο είναι ανοιχτό και εμφανές  -μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα! Απολαύστε το άνετο διπλό κρεβάτι με τον ουρανό, την αριστοκρατική διακόσμηση και τις παροχές αυτής της προνομιακής Junior σουίτας. Δεν θα χορταίνετε τη θέα στη θάλασσα και στα Βαπόρια!

κτιριο A

Η Σουίτα Σύρου Μέλαθρον με θέα στη θάλασσα

40 τ.μ.
2-4 φιλοξενούμενοι

Η Σουίτα Σύρου Μέλαθρον αποτελεί κορυφαία επιλογή στο ξενοδοχείο μας. Θυμίζει τα αυθεντικά σαλόνια των κατοικιών της Ερμούπολης του 19ου αιώνα. Βρίσκεται στο ισόγειο και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Το ευρύχωρο σαλόνι είναι το κυρίως υπνοδωμάτιο, όπου ξεχωρίζει ο τεράστιος παλιός καθρέφτης, ο κρυστάλλινος πολυέλαιος και το περίτεχνο ταβάνι. Από τα μεγάλα παράθυρα θα θαυμάσετε τη θέα στη θάλασσα.

Background